Hjelp eller bistand med SEO, Søke Motor Optimalisering eller Search Engine Optimalisering


Hva er SEO eller søkemotoroptimalisering,

Search Engine Optimalisering?

Eller search engine optimailiation er en prosess som har til hensikt å øke nettsidenes synlighet basert på søkemotorenes anbefalinger og standarder samt egne markedsføringsstrategier og markedsføringsmål. er basert på kunnskap om søkemotorenes virkemåter, har som mål å øke en nettsides synlighet med hensyn på relevante søkeord, skal sikre at de markedsføringsmål man har satt seg nåes, og må være en del av en veldefinert markedsføringsstrategi. Vår definisjon av begrepet avviker positivt fra dem man vanligvis finner på nettet: For det første inkluderer vi markedsføringsstrategier og markedsføringsmål da disse driver behovet for synlighet. For det andre tar vi ikke med ”betalte katalogoppføringer” og liknende. Grunnen er at det vanligvis er unødvendig å betale for katalogoppføringer for å øke synligheten. (Det er bedre å benytte ressursene på å øke din organisasjons kompetanse på søkemotormarkedsføring.)

SMO: Sosial Media Optimalisering.
Er det å optimalisere bruken av sosiale medier for et firma, gruppe eller person. Er ikke ulikt SEO, men likevel forskjellig.
 

Søkemotoroptimalisering, SEO er Search Engine Optimalisering eller søkemotor Optimalisering .SEO  er ikke et eget begrep eller fag - det som det dreier seg om er å lage websidene riktig, riktig konstruert, gode tekster osv.  Det blir likevel ofte oppfattet som to forskjellige ting uten at det direkte er det da begge er tett knyttet sammen eller til hverandre. Og du kan ha utmerket design, ser veldig pen ut, uten at den er søkemotorvennlig eller motsatt.
Search Engine Optimalisert innhold er et kinkig sak og du må være i stand til å skape en fin balanse mellom søkeord og innhold i den naturlige tekstflyten for å få  de beste Internet Marketing resultater. Innhold med en intens søkeord tetthet kan faktisk gi en negativ effekt på rangeringen din like mye som en lav søkeord tetthet kan. Innhold må også være informativ for å sikre trafikken som er rettet til ditt nettsted blir der.
Ikke la en grafisk designer designe websidene dine! Webdesign handler om interaksjon og dynamikk i forhold til dine besøkende.


Det tar tid for nye sider å kunne indekseres av søkemotorer, og før folk vil være i stand til å finne nettstedet ditt ved hjelp av søkemotorens søkeboks, og komme opp i såkalt organisk søk må dette først skje. Dette kan ta alt fra noen uker til noen måneder og er dessverre, utenfor vår kontroll om ikke gjøres rett. Det som kommer opp i organisk søk er også mer foretrukket enn det som dukker opp i form av annonser på søket.
Inntil webområdet er indeksert, vil folk kunne finne nettstedet ditt ved å sette din adresse, slik som minside.no, i nettleservinduet på toppen av siden.
Det er noen ting du kan gjøre for å påskynde prosessen med å få indeksert siden:
    * Søkemotorer som Google viser brukerne områder som de tror brukerne vil finne nyttig. Det viktigste tingene du kan gjøre for å sikre at det vil bli indeksert er å skape gode, informativt innhold og oppdatere nettstedet ofte.
    * Søkemotorer leser teksten for å få vite tema for en side og det er tre koder som spesifikt varsle søkemotoren om hva en side handler om,  tittelen, beskrivelse og nøkkelord tag.
    Din tittel tag skal inneholde de viktigste søkeord eller konsept av siden din, din virksomhet eller ditt nettsted navnet og plasseringen din om dette ville være viktig for de besøkende, det bør også være under 70 tegn langt. Her er et enkelt eksempel:   Fine gull smykker i ABC Juvel  Firma  i by Norge. 
 

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola